Seniorförbundets Höstkampanj 2012

Hjälp till i KD-Seniorernas höstkampanj!

Värva flest nya medlemmar och vinn ett fint pris! Stor satsning för att presentera våra politiska idéer I september satsar vi alldeles särskilt för att komma ut med våra politiska idéer. Seniorförbundets egen höstkampanj pågår den 15 – 30 september. Två aktiva och intensiva veckor! Det seniordistrikt som vill använda hela september månad i detta viktiga syfte kan givetvis välja att göra det. Från förbundsstyrelsens sida räknar vi nu med att alla förbundets distrikt och lokalavdelningar samlar sina krafter till en politisk manifestation som både syns och hörs:

  • Medlemsmöten! Offentliga möten! Helst flera och på olika orter. Gärna i samverkan med partidistriktet. För både medlemmar och förhoppningsvis nya medlemmar och sympatisörer!
  • Flygbladsutdelning! I gatuvimlet, i bostadsområden och på äldreboenden! Sju olika flygblad distribueras i vecka 36 till alla förbundets distrikt och lokalavdelningar (Se nedan, för att ladda ner dem!)
  • Debattartiklar och insändare i lokalpressen! Skriv redan nu, och använd gärna texten på våra sju flygblad!
  • Värvning av nya medlemmar till Seniorförbundet! De finns både inom och utom partiet – släkt och andra vänner, grannar, arbetskamrater och andra bekanta. Med fler medlemmar i Seniorförbundet blir vi starkare och kan nå ännu fler med den kristdemokratiska politiken.

Julbord med Göran Hägglund Bokpriser väntar de fem som värvar flest medlemmar fram till den 30 september. Och den som vinner förbundets medlemsvärvningstävling med allra flest nya KD-Seniorer kommer att bli inbjuden till Stockholm i december för att äta julbord med Kristdemo-kraternas partiledare Göran Hägglund. Det har han utlovat.

Jag hoppas att var och en vill göra en aktiv insats i Seniorförbundets höstkampanj. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, och tillsammans kan vi nå fina resultat.

Med bästa förbundshälsning,
Leif Hallberg
Förbundsordförande

Klicka på länken över varje bild för att öppna och ladda ner pdf-filen för egen utskrift och/eller kopiering.

KDSeniorFlygblad1AktivtAldrande

KDSeniorFlygblad2Anhorigvarden

KDSeniorFlygblad3DatorPaHemmet

KDSeniorFlygblad4MedlemsVarvning

KDSeniorFlygblad5Pensionsskatten

KDSeniorFlygblad6AkaKollektivtGratis

KDSeniorFlygblad7OkaGeriatriskaKunskaper